Mogelijkheden

Indoor lasergamen in Leiden

Lasergamen Leiden is geschikt voor groepen met maximaal 16 kinderen of 14 volwassenen die tegelijk tegen elkaar kunnen gamen. Uiteraard zijn grotere groepen ook welkom. Die worden dan onderverdeeld in kleinere teams en organiseren we een spannend toernooi.

Na een korte uitleg van ongeveer 5 minuten kan de game beginnen en ga je de gamepit in! Wij adviseren voor een gelijk aantal deelnemers in de teams te zorgen. Teams samenstellen met een veelvoud van 3 personen is ook mogelijk.

Omdat je de gamepit voor je eigen groep hebt verwachten we minimaal 6 spelers. De speeltijd is minimaal 30 minuten of een veelvoud daarvan. Wil je nog meer spanning en het gevoel dat je écht iemand raakt of geraakt wordt? Probeer dan Gel-Ball!

Let op: annuleren moet minimaal 48 uur van tevoren anders wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening bij de boeker gebracht. Ook als er minder mensen komen waardoor de tijd wordt verkort zal er 50% van de te laat geannuleerde tijd in rekening gebracht worden.

GEL-BALL

Nieuw in Nederland, Gel-Ball! Je kunt Gel-Ball zien als een kruising tussen airsoft en paintball met het verschil dat het minder pijnlijk is en vlekkenloos!

De guns zijn accu aangedreven en schieten water-gel balletjes. Het voordeel hiervan is dat het minder pijnlijk is als je geraakt wordt maar zéker niet minder spannend. Verder geven de balletjes geen vlekken, je speelt dus gewoon in je eigen kleding. Hierdoor wordt de instructietijd korter en kun je dus “even een half uurtje “paintballen”.

Ook de aanschaf van de Gel-Ball munitie is goedkoper. Afhankelijk van de gun heeft een vol magazijn rond de 200 gel-balls. Voor een refill betaal je dan ook stukken minder dan de traditionele paintballs. De Gel-Balls zijn op waterbasis dus niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar.

De guns zijn te gebruiken als single shot of automatisch wapen en schieten zo’n 4 Gel-Balls per seconde… Let’s rock ’n roll!

Met Gell-Ball kunnen minimaal 4 en maximaal 10 personen tegelijk spelen. Ook hier heb je de hele gamepit voor je eigen groep. Gel-ball is toegankelijk voor spelers vanaf 18 jaar. Alle spelers worden voorzien van professionele gezichtsbescherming.

Laserguns huren

Naast onze indoor speelhal is het ook mogelijk om de laserguns een dagdeel te huren en lekker buiten te spelen. Met mooi weer is dit natuurlijk helemaal te gek in een spannend bos of park. Of ’s avonds in een spannend parcours die je zelf uitzet. Of tover je school of gymzaal om tot een grote lasergamehal…!

We hebben diverse thema’s bedacht zodat de teams elke keer een andere opdracht hebben. Dit houdt de spanning en variatie er nog meer in.

Je huurt minimaal 10 guns per dagdeel van 2,5 uur. Let op: Kopie ID bewijs verplicht!

Kinderfeestjes en groepsarrangementen

Wil je een onvergetelijk kinder-, vrijgezellen-, familie,- club- of bedrijfsfeestje? Informeer naar de mogelijkheden. Je kunt lasergamen in combinatie met Rockademy maken. Deze combinatie zorgt voor een spannende, creatieve en muzikaal kinderfeestje.

Meer info over onze onvergetelijke kinderfeestjes vind je op www.rockademy.nl/kinderfeestjes. Via deze link kun je de beschikbaarheid checken en gelijk online reserveren!

Gel-Ball

Complete sets te huur voor outdoor lasergamen!