Virtual Reality

Een onvergetelijke ervaring, als je dit nog nooit hebt gedaan is dit een absolute aanrader!

Wat je kunt verwachten:

Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is gamen, dit is slechts één van de vele mogelijkheden. Sterker nog, we staan aan de vooravond van het VR tijdperk omdat het realistisch, educatief, veilig en duidelijk is. Niet alleen games maar Netflix, YouTube, vele bedrijven en zelfs de agrarische sector gebruiken de technologie al. Dit kun je bij Lasergamen Leiden als één van de eerste ervaren.

Wij hebben een all-in-one plug ’n play VR bril die gemakkelijk te bedienen en is voorzien van een handleiding. Bij het opzetten bevind je je al gelijk in een prachtige rustgevende 4D omgeving. Hier kun je in het menu kijken waar je interesse naar uit gaat.

Qua mogelijkheden kun je het zo gek niet bedenken, vette 4D games die je laten lachen, dansen, sporten of griezelen, kortom genieten! Je wordt de volgende dag zéker met spierpijn wakker. Wij hebben de meest populaire games al voor je gekocht. Daarnaast kun je zelf scrollen tussen de gratis apps. Je kunt alleen spelen of met meerdere, zorg dan wel dat ieder dezelfde VR bril heeft.

Wil je relaxen? Kijk dan één van de prachtige docu’s en zwem bijvoorbeeld (bijna letterlijk) door de mooiste koraalriffen of tussen de haaien. Terug naar de dinotijd? Zo echt heb je ze nog nooit ervaren! De hele wereld over “lopen” en je aankomende vakantiebestemming of de buurt waar je als kind bent opgegroeid bezoeken? Het kan!

Maak een indringende tour door het Anne Frank Huis en hoor haar ingrijpende verhaal.

Naar een concert, theaterstuk, film of voorstelling? Je hebt gegarandeerd de beste plek!

En dat allemaal lekker thuis met je gezin en/of vrienden.

Wat je nodig hebt bij verhuur:

Het enige wat je nodig hebt is ± drie m2 per speler omdat je beweegt in de interactieve 4D game. Zo beperk je de kans dat je onbedoeld iets raakt. Omdat je een Virtual Reality bril op hebt zie je niet wat er om je heen in het ‘echte leven’ gebeurt.

Meekijken kan met chromecast, een los kastje waarmee je alles op je TV kunt volgen. Deze zit standaard bij de VR-Box.

Wat je moet weten bij verhuur:

Zoals eerder gemeld moet je rekening houden met een ruimte die groot genoeg is, ± 3 m2 per speler.

Je huurt de VR-Box per dag voor 8 uur tussen 12.00 en 22.00 uur maar we hebben ook twee- en driedaagse arrangementen. Klik hier voor de tarieven.

De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar. De beweging van het beeld komt niet overeen met de beweging van je lichaam. Dat kan leiden tot een misselijk gevoel, toch heeft niet iedereen daar in dezelfde mate last van.

Het verstandig om maat te houden, beperk de speeltijd per keer. Blijf bij de kinderen wanneer ze spelen, zorg dat ze niet struikelen of ergens tegenaan lopen of stoten. Dit laatste geldt ook voor volwassenen.

Virtual Reality